Georganiseerd verhuizen scheelt tijd, geld en stress!

Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg ben ik meer dan deskundig op het gebied van persoonlijke begeleiding. Hier heb ik veel mensenkennis opgedaan. Ik ben sterk in het inschatten van wat u nodig heeft.

Met mijn opleiding in binnenhuisarchitectuur en ervaring in het verbouwen van huizen, kan ik u goed ondersteunen en advies geven over interieurkeuzes of verbouwingsmogelijkheden.

Bij een verhuizing komt veel kijken. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel!
Of u nu een paar jaar of bijna uw hele leven op één plek hebt gewoond, u laat toch een stukje van het verleden los.

Op deze cruciale momenten is het fijn een objectief ‘aanspreekpunt’ te hebben. Ik bied u graag een luisterend oor en denk op een objectieve manier met u mee zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Het regelen van een verhuizing is geen kleine taak, maar kost veel energie en vraagt een goed overzicht van de situatie. Door werk en afstanden is het soms niet altijd eenvoudig gebruik te maken van kinderen of mantelzorgers. Ik ben er dan om u te helpen.