Hulp bij verbouwen en inrichten van uw nieuwe huis

Organiseren

Het regelen van een verhuizing is niet zomaar iets, het kost veel energie en vraagt een goed overzicht van de situatie.
Door werk en grote afstanden is het niet altijd eenvoudig de hulp in te roepen van kinderen of mantelzorgers.
Ik ben er dan om u te helpen. Ik neem u het werk uit handen en zorg dat alles rondom de verhuizing tot in de puntjes geregeld wordt.

Ik help u met het inpakken op uw oude stek en denk graag met u mee over de inrichting van uw nieuwe thuis.
Alles wat in dit verhuisproces voorbij komt, kan ik voor u organiseren.

Inpakken

Bij een verhuizing komt veel kijken: het is vanwege het verplaatsen van al die spullen een behoorlijk fysieke klus. Maar ook emotioneel vraagt een verhuizing vaak nogal wat van een mens.
Of u nu een paar jaar of bijna uw hele leven op één plek hebt gewoond, u laat toch een stukje van het verleden los. Dat verleden gaat bij een verhuizing weer door uw handen en gedachten: wat neemt u mee en wat laat u achter? Op deze momenten kan ik, als objectieve buitenstaander, u helpen met het maken van weloverwogen keuzes.

Ik bied een luisterend oor en als het moet, help ik u met beslissen over wat wel en niet mee gaat naar de nieuwe plek.
De inboedel die u achterlaat, voer ik voor u af. Ik zorg dat de verhuizer op tijd komt en dat u voldoende dozen heeft om in te pakken.
Als u wilt, regel ik hulp bij het inpakken.
Het kan zelfs zo zijn dat u ‘s morgens uw oude woning verlaat en aan het einde van de dag uw nieuwe ingerichte thuis binnenloopt.

Inrichten

‘Weer mijn thuis’ kan ook met u meedenken over de inrichting van uw nieuwe huis. Dat kan gaan over de kleurstelling, maar ook over aanpassingen die nodig zijn om ook op hogere leeftijd nog goed uit te voeten te kunnen in uw nieuwe huis.

Doordat mensen met de nieuwe zorgregels tegenwoordig langer zelfstandig moeten blijven wonen, is het ook goed om te kijken naar eventuele aanpassingen in uw nieuwe huis. Ook daar kan ik u bij helpen.
Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en veel persoonlijke kennis en ervaring met verbouwen, kan ik goed inschatten welke veranderingen voor u belangrijk zijn.
Daarnaast ben ik thuis in de bouwwereld, waardoor ik u goed kan adviseren over eventuele verbouwingsmogelijkheden voor uw nieuwe woning. Eventuele aanpassingen van uw woning worden besproken en door middel van korte lijnen met bedrijven kan er snel gereageerd worden.
Ik kan voor u ook de supervisie op eventuele verbouwingen verzorgen.

Administratie

Een verhuizing brengt een hoop administratieve rompslomp met zich mee. Ook hierbij kan ik u ondersteunen.
Opzeggingen van abonnementen, adreswijzigingen, internet verhuizen etc. kan ik voor u regelen.
Ook met het uitzoeken van medische zorg in uw nieuwe omgeving kan ik u helpen.
Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg weet ik welke wegen ik daarvoor moet bewandelen.